пʼятниця, 18 жовтня 2013 15:22

Соліст P.O.D. просив охорону ловити слухачів
16

Фото: Бородаєва Марія

17 жовтня титани альтернативної музики P.O.D та Drowning Pool вперше завітали до України та грали у столичному клубі "Бінго" до першої ночі. Їхні прихильники на один вечір забули про роботу та навчання та потрапили у теплу атмосферу пісень, на яких вони виросли.

"Я чекав цього дня 15 років, - каже 30-річний Ака з Тбілісі, з туристичним наплічником стоїть біля входу в "Бінго". - Друзі подарували мені квиток на цей концерт до дня народження. Ви навіть не уявляєте, який я щасливий бути тут".

Я чекав цього дня 15 років

Якщо під час виступу Point, які були на розігріві, у залі ще було трошки вільного місця, то коли на сцені зявилися Drowning Pool - "Бінго" був вже забитий під зав'язку. Drowning Pool - американський альренатив-метал гурт, створений у 1996 році. Має 5 студійних альбомів, один з яких вийшов навесні цього року. Одну з їх найпопулярніших пісень "Bodies" співав весь зал, стрибаючи і штовхаючись. Але навіть штовханина була дуже дружньою, можливо, через нестачу місця.

"Слем просто чудовий, - каже 22-річний Артем, важко дихаючи. - Він був одночасно і жорсткий, як і має бути на рок-концерті, і м'який, ніби у великому колі друзів".

Музиканти з Drowning Pool залишили свої автографи на барабані, та викинули його у натовп. На сцену вийшли P.O.D., які у своїй музиці пропагують християнськи принципи. P.O.D. розшифровується як Payable On Death - "Виплата у випадку смерті", що є метафорою Ісуса Христа, який відкупив людські гріхи своєю смертю. Гурт багато спілкувався з залом, який із задоволенням йому відповідав.

Хто розуміє англійську, перекладіть охоронцям, щоб ловили людей

"Хей, хтось із залу, хто розуміє англійську! - звернувся до слухачів Пол Сандовал, вокаліст. - Перекладіть охоронцям, щоб ловили людей, яких виносить під сцену. Я би дуже не хотів, щоб вони забилися".

Чимало молодих офісних працівників прийшли на конуерт, щоб на один вечір забути про рутину та відірватися під музику, яку слухали ще в дитинстві. Старезні сиві байкери, які на декілька годин залишили свої чоппери біля входу, розмістилися у віп-ложі.

"Я працюю у шоу-бізнесі, і кожного дня на роботі я маю бути у рубашечці з краваткою, такий собі гламурний п..дарок. Ви уявляєте собі, яке для мене щастя опинитися тут, де всі свої?" - каже Антон, років 25, на виході із залу.

"Дійсно, у мене враження, ніби я знаю кожного там, на майданчику, таке буває рідко", - додає його друг.

Гуртам вдалося створити дуже цікавий мікс: з одного боку жорсткий металевий грув, без якого подію не можна було б назвати "найграндіознішим альтернативним концертом року", а з іншого - затишна й дружня атмосфера, де "всі свої".

Зараз ви читаєте новину «Соліст P.O.D. просив охорону ловити слухачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі