Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2016 12:00

Побачення із Зеленським та двері в світ мертвих - кінопрем'єри 3 березня

Побачення із Зеленським та двері в світ мертвих - кінопрем'єри 3 березня
Фото: youtube.com

На цьому тижні глядачі побачать бойовик Три дев'ятки, комедію 8 кращих побачень з Володимиром Зеленським та Вірою Брежнєвою та фантастичний трилер Помилка часу. Також на екрани виходить спільна робота Індії і Великобританії - фільм жахів По той бік дверей. Приємного перегляду!

Три дев'ятки

В ході зухвалого пограбування банку, організованого групою корумпованих копів, щось пішло не так. Мафія вважає їх роботу недостатньою і за допомогою шантажу втягує хлопців в нове пограбування. Єдиний спосіб провернути справу - використовувати код 999, що сповіщає про вбивство офіцера, і тим самим відвернути всі патрулі і виграти час.

У екшені знімалися Аарон Пол, Кейт Уінслет, Кейсі Аффлек, Вуді Харрельсон, Ентоні Макі, Норман Рідус і Чіветель Еджіофор.

По той бік дверей

Невтішна мати вирішує повернути свого загиблого сина за допомогою древнього ритуалу, який дозволяє викликати померлих, щоб з ними попрощатися. Дл цього вона їде в покинутий храм, двері якого служать порталом між світами живих і мертвих. Але вона забуває, що їх не можна відкривати.

8 кращих побачень

Дізнавшись про невиліковну хворобу, процвітаючий власник ветеринарної клініки Микита вирішує подбати про майбутнє своєї дружини. Щоб їй не було самотньо після його смерті, Микита хоче знайти їй нового чоловіка. Найбільш підходящим кандидатом виявляється пожежник Ілля, і операція по заміні чоловіка йде за планом. Але раптово Микита дізнається, що його діагноз - медична помилка.

Помилка часу

Троє друзів живуть разом в одній квартирі заміського житлового комплексу. Одного разу в кімнаті сусіда-вченого друзі знаходять машину, яка раз на добу робить фотографію їх вітальні і показує, що буде завтра. Але іноді краще не знати свого майбутнього ...

Зараз ви читаєте новину «Побачення із Зеленським та двері в світ мертвих - кінопрем'єри 3 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі