понеділок, 24 квітня 2017 15:13

"Плювок на могили солдатів" - настоятель про переможця "Голосу країни"

"Плювок на могили солдатів" - настоятель про переможця "Голосу країни"
"Голос країни-7": настоятель прокоментував перемогу отця Олександра. Фото: 1plus1.ua

Перемогу священика Української православної церкви Московського патріархату Олександра Клименка на телешоу "Голос країни-7" у власному блозі прокоментував настоятель УПЦ Київського патріархату Олександр Дедюхін.

"Схаменіться, парафіяни! Перемога московського попа в українському конкурсі, коли у нашій країні четвертий рік триває війна, це не просто недолугий збіг. Це верблюжий плювок на могилі солдатів. Вони на ваших кладовищах поховані під жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами", – написав на Site.ua Дедюхін.

"Клименко - як Микола Гнатюк у рясі. Голос має непоганий. Але він ватник та антимайданівець. Працює попом у церкві окупанта. Тепер для українців він уособлює голос країни. Люди, не топчіть могили! Та пам'ятайте - саме такими, як оцей піп, хоче бачити українців Путін", – додав Олександр Дедюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець "Голосу країни" віддав суперниці право на кліп

Переможець проекту "Голос країни-7" Олександр Клименко прокоментував свій тріумф на шоу і заговорив про скандал, який розгорівся навколо нього у соцмережі. Отець Олександр розповів, що мав на увазі, лишаючи дописи у Facebook про АТО, Небесну сотню та Революцію гідності.

Зараз ви читаєте новину «"Плювок на могили солдатів" - настоятель про переможця "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі