пʼятниця, 08 червня 2012 12:53

Pixar випустить ще дві короткометражки із серії "Історії іграшок"

Pixar випустить ще дві короткометражки із серії "Історії іграшок"
Ковбоя Вуді у трьох попередніх серіях озвучував Том Хенкс. Джерело: alive-ua.com

Студія Pixar працює над двома новими короткометражними мультфільмами, головними героями яких стануть персонажі з "Історії іграшок". Про це повідомляється на сайті Big Screen Animation.

Хронометраж кожного з нових мультфільмів складе 22 хвилини. Красномовно, що обидві стрічки розробляються для показу на телеканалах (мова йде про Disney Channel або ABC), а не в кінотеатрах. Першу короткометражку представлять глядачам в жовтні 2013 року, другу - навесні 2014 року.

Інформації про те, які саме герої "Історії іграшок" з'являться в короткометражках, на даний час немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Хенкс підтримав Барака Обаму

Серія "Історія іграшок" на даний момент включає три повнометражних стрічки і кілька короткометражок. Повнометражки були випущені в прокат в 1995, 1999 і 2010 роках.

Остання з них зуміла заробити більше мільярда доларів і стала в результаті найуспішнішим з комерційної точки зору мультфільмом всіх часів. Крім того, третя "Історія іграшок" висувалася на п'ять "Оскарів", у тому числі і в основній номінації "Кращий фільм".

У червні 2011 року актор Том Хенкс, який озвучував ковбоя Вуді, головного героя трьох попередніх серій, заявив, що студія Pixar планує зняти "Історію іграшок 4".

Зараз ви читаєте новину «Pixar випустить ще дві короткометражки із серії "Історії іграшок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі