вівторок, 06 травня 2008 11:12

Том Хенкс підтримав Барака Обаму

Кіноактор Том Хенкс підтримав висунення Барака Обами в президенти США, повідомляє CNN.

Заяву на підтримку чорношкірого сенатора-демократа Хенкс опублікував на своїй сторінці на сервісі MySpace. За словами артиста, Обама здатний згуртувати американців, як це свого часу зробили Франклін Рузвельт, Гарі Трумен, Джон Кенеді і Рональд Рейган.

Відзначивши історичну важливість президентських виборів, що пройдуть в листопаді , Хенкс заявив, що перемога Обами може стати "сейсмічним зрушенням" в американській політиці і дозволить утілити в життя "великі надії" батьків-засновників США.

Хенкс - не перша зірка шоу-бізнесу, яка підтримала претензії Обами на Білий дім. Зокрема, раніше це вже зробили Опра Уїнфрі, Брюс Спрінгстін і Скарлетт Йоханссон.

В даний час Обама випереджає свою суперницю Хіларі Клінтон за числом голосів делегатів на національному партійному з"їзді Демократичної партії, де буде визначений кандидат в президенти від демократів. 6 травня чергові демократичні праймеріз пройдуть в штатах Індіана і Північна Кароліна, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс підтримав Барака Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути