Ексклюзиви
четвер, 05 грудня 2013 23:29

Пісня присвячується тим, хто мріє про золоті унітази - Садовська

Пісня присвячується тим, хто мріє про золоті унітази - Садовська
Фото: dzyga.com

"Ой пішла коза за чотири гори, викупила собі золотії роги," - співає Мар'яна Садовська. 4 грудня у столичному театрі ім. Франка відбувся її концерт. Співачка презентувала нову програму "Cut The Cord" у співпраці з німецьким музикантом Крістіаном Томе.

"Продовжуємо екскурсію Україною. Запрошуємо дізнатися про гуцулів. Була така традиція, коли чоловіки танцювали навколо дівчини, щоб вона вийшла заміж і народила багато дітей. А ще на Новий рік бажають багатства, багато хто розуміє це буквально. Тому пісня про гроші, присвячується тим, хто мріє мати золоті унітази", - оголошує пісню Садовська.

Співачка одягнена у зелені панчохи і рожеву сукню. Під час виступу акомпонує на індійській гармоніці, дримбі та кастаньєтах.

Програма переважно складається з пісень новорічно-різдвяного циклу. "На Новий рік співали щедрівки, як був створений світ," - додає співачка.

/media/video/530247/1_530247.mp4

Також виконала ліричну пісню про любов.

"Недалеко звідси в с. Корчівці була баба Ганна Левада. Це була моя перша експедиція, коли їй було 86 років, - розповідає Садовська. - Ми грали, співали, веселилися і враз вона сказала: "Шо не кажіть, а головне на світі — це любов".

У кінці концерту Мар'яна Садовська виконала гімн України на музику гімну ЄС.

/media/video/530247/2_530247.mp4

Зараз ви читаєте новину «Пісня присвячується тим, хто мріє про золоті унітази - Садовська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі