середа, 07 вересня 2016 21:05

"Після Майдану розвиток музики йде семимильними кроками"
10

Фото: Андрій Чернега

Українська музика скоро вийде на світовий рівень. Вже зараз є багато молодих гуртів, які створюють оригінальне звучання. Про це говорили на мистецькому фестивалі "Республіка". Відбувся 1-4 вересня у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області.

"Української якісної музики завжди було багато. Тільки їй важко пробитися через шкаралупу музики, яка має гроші. Зараз йде повальна українізація. Це допомогло відчути надію і відроджуватися. Після Майдану розвиток музики йде семимильними кроками. Багато обдарованих людей можуть показати себе. Але вони потребують капіталовкладень. Всі мають бути зацікавлені – слухачі, політики, бізнесмени, журналісти. Це не робота одного дня", – говорить Ольга Чіркова, солістка гурту "Ті, що падають вгору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На радіо крутять дурню" – на арт-фестивалі "Республіка" виступило 100 гуртів

Нагадаємо, на фестивалі "Республіка" цього року виступали 100 гуртів. Були музиканти із України, Польщі, Швейцарії, Німеччини, Швеції, Великобританії. На захід приїхав посол Швейцарії з делегацією. Під час фестивалю намалювали мурал в честь дружби України і Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «"Після Майдану розвиток музики йде семимильними кроками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі