субота, 03 вересня 2016 09:40

Дружбу України і Швейцарії зобразили на 30-метровому малюнку
6

Фото: Андрій Чернега

На стіні будинку намалювали картину довжиною 30 метрів в честь дружби України і Швейцарії. Майстри це зробили під час фестивалю "Республіка". Відбувається 1-4 вересня у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області.

Будинок із муралом розташований на вулиці Пушкінська навпроти "Сity Pub". Там зображені дві фортеці, вершники, олені, хлопчик з яблуком на голові, написи. Складаються з різнокольорових трикутників. Переважає зелений колір.

"За два тижні до фестивалю придумали ідею. Захотіли малювати Кам'янець-Подільську фортецю та братів Коріатовичів (князі, що правили в Подільському князівстві та Закарпатті у XIV ст. – Gazeta.ua), які полювали на оленів. А друга історія Вільгельма Телля, якому довелося влучити в яблуко на голові сина. Намалювали у стилі полі-арт. Працювали четверо людей − зайняло повних три дні. Приїхали за тиждень до початку фесту", − говорить художник з Одеси Юрій Шеховцов. Разом із колегою Денисом Білим 2 вересня домальовують панно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для фільму використали приблизно 2 тис. фотографій

Одночасно ще один мурал намалював співак Арсен Мірзоян. По вулиці Уральська на стіні піцерії зобразив Чарлі Чапліна. Чорно-білий портрет створювали 3 год. Використали майже літру білої фарби.

Нагадаємо, мистецький фестиваль "Республіка" відбувається вшосте. За 4 дні відвідувачі послухають 100 гуртів із України. Польщі, Великобританії, Швейцарії, Швеції, Німеччини. Для цього розмістили 5 сцен. Крім того організатори запланували намалювати цього року всього 3 мурали.

Зараз ви читаєте новину «Дружбу України і Швейцарії зобразили на 30-метровому малюнку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі