пʼятниця, 23 серпня 2013 23:20

Pianoбой випускає другий альбом "Не Припиняй Мріяти"

Дмитро Шуров з проектом Pianoбой випускає другий альбом "Не Припиняй Мріяти". Його презентація відбудеться 18 вересня в Зеленому Театрі у Києві.

"У новому альбомі, як і в "Простих Речах", буде 13 пісень. Не боюся цього числа. Навпаки. Дуже його люблю. Ми навіть склали 13-ть цікавих фактів про цей альбом. Оголошу їх трохи згодом. А поки що, я дуже щасливий, що альбом  дозрів і не припиняю мріяти про день, коли piano-people його почує. Тому що в ньому багато важливих для мене (і не тільки мене, хочеться вірити) речей.  На презентації зіграємо платівку, а потім буде шоу з сюрпризами і фічерінгамі", - розповів Шуров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" вимагає від СБУ покарати російського актора, який образив татар

Альбом має тривалість 53 хвилини.

Автор: Фото надане Дмитром Шуровим
 

"Зазвичай, стандартний альбом складається з 11 пісень. Мій на дві більший. Тому і має незвичний час.  Зазвичай, перші пісні альбомів – це головні сингли, потім йдуть ліричні, і решта. У  "Не Припиняй Мріяти" всі пісні у тій самій хронології, як вони були написані мною минулого літа. В цих піснях моє життя. Тому альбом буде дуже багатогранним. У ньому буде все-все-все. Він не має якогось одного направлення. Але однозначно буде дуже багато піаніно. Навіть більше, ніж у "Простих Речах". Піаніно буде роковим, академічним, джазовим. До слова, про джаз. 12 вересня виступаю на міжнародному джазовому фестивалі "Коктебель".

В електронній версії альбом вийде 10 вересня. Трохи пізніше буде доступний на CD. Також випустять на вініловій платівці, реліз якої заплановано на жовтень.

Зараз ви читаєте новину «Pianoбой випускає другий альбом "Не Припиняй Мріяти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі