пʼятниця, 23 серпня 2013 22:53

"Свободівець" вимагає від СБУ покарати російського актора, який образив татар

"Свободівець" вимагає від СБУ покарати російського актора, який образив татар
Олексій Панін. Фото: ura-inform.com

Служба безпеки України має притягнути російського актора Олексія Паніна до кримінальної відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Таке звернення до СБУ направив депутат від "Свободи" Ігор Швайка, якого цитує прес-служба Харківської облорганізації партії.

"Реакція СБУ повинна бути миттєвою та безкомпромісною. Жодна особа, незалежно від статусу чи популярності, не має права дозволяти собі таких зневажливих висловів", - зазначив він.

"Крим – це Україна, а кримські татари, так само як і мільйони етнічних українців, стали жертвами комуністичного режиму, депортацій та розстрілів, про які з таким схваленням дозволяє собі говорити ця особа", – прокоментував своє звернення Швайка.

Раніше Панін потрапив у ДТП в Алушті, після якої грубо спілкувався з водієм іншого автомобіля – татарином, а також бив його.

Пізніше Панін зробив ще низку скандальних заяв про татар і те, що Крим – не Україна.

Після всього цього Панін вибачився перед татарами. Однак вони його не вибачили і вимагали припинити гастролі російського актора в Криму.

Відтак, спектакль "За двома зайцями", у якому одну з ролей мав зіграти Олексій Панін, пройшов у Євпаторії без участі скандального актора – його "зняли" з вистави.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" вимагає від СБУ покарати російського актора, який образив татар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

190

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути