вівторок, 28 травня 2013 16:49

Перший сольний концерт Сергія Кузіна відбувся перед 50-річчям музиканта
18

Відомий український діджей і ведучий ранкового шоу на Радіо Rocks Сергій Кузін давно мріяв про сольний концерт. Збутися його мрії судилося напередодні 50-річного ювілею. Концертна програма "Любов - не попса" стала черговим приводом поговорити про рок-н-ролл, любов і життя. Під час концерту Сергій багато спілкувався і жартував із публікою.

Не дивлячись на травневий дощ, відкритий майданчик Зеленого Театру зібрав багато шанувальників і друзів музиканта. Підтримати і поздоровити Кузіна із сольним виступом приїхали рідні: донька спеціально прилетіла з Лондону, а син - із Будапешту. У натовпі були помітні також Олена Мозгова, гітарист Сергій Чантурія, продюсер Валентин Коваль.

"Кузін не зрадив собі і цього разу. Як справжній мужик, він якісно робить усе, за що б не взявся. Поважаю його за сміливість, адже одна справа - працювати за мікрофоном у радіостудії, а зовсім інше - вийти на суд публіки. У нього все вийшло. Усім би в 50 років мати стільки енергії, - коментує виступ Кузіна музикант Олексій Большой.

Спродюсувала концерт Соня Сотник - колега Кузіна по ранковому шоу і близька його подруга.

"Кажуть, перші 50 років дитинства - найскладніші. Так ось, свої перші 50 років Кузін розповідав про музикантів і музику, критикував, оцінював, наставляв. А тепер він все відчув на власному досвіді. Ми говорили про концерт близько трьох місяців. І у нас усе вдалося", - каже радіоведуча.

Реакція публіки на пісні приємно дивувала Кузіна. Глядачі кілька разів викликали його на біс і просили зіграти "Жару", "Лодку". Композиції Сергія Кузіна стали справді відомими. Концерт мав тривати півтори години, але замість цього продовжувався понад дві. Про музичні плани на майбутнє Сергій Васильович поки не розповідає. Як саме буде розвиватися його кар'єра рок-музиканта - невідомо. Проте він точно знає, чим буде займатися завтра.

"Тепер я щоранку прокидатимусь із відчуттям, що моя мрія - це реальність. Цього не відбулося б без моїх рідних і друзів. І це приємне відчуття допомагатиме мені вести ефіри на радіо з іще більшим позитивом", - сказав музикант.

Зараз ви читаєте новину «Перший сольний концерт Сергія Кузіна відбувся перед 50-річчям музиканта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі