понеділок, 24 жовтня 2011 18:23

Переможця "Голосу країни" забезпечили роботою на 5 років

Переможця "Голосу країни" забезпечили роботою на 5 років

Переможець пісенного конкурсу "Голос країни" 24-річний Іван Ганзера із села Калинове Боровського району на Харківщині підписав контракт на п'ять років з однією з найбільших у світі компаній по запису музики "Юніверсал мюзік груп" (Universal Music Group).

"За умовами контракту ми маємо записати диск із піснями Івана. Але Іван настільки талановитий, що перший диск ми можемо зробити за півроку, до початку наступного сезону "Голос країни". У диск ввійдуть всі пісні, які співав на проекті Іван. Тому наші обов'язки будуть виконані швидко. Та ми не будемо зупинятися на цьому. Запишемо другий і третій диски. Міняти імідж співака не будемо, він полюбився людям саме таким, як є зараз", - сказав генеральний директор Universal Music Group Дмитро Кононов.

Іван Ганзера хоче написати для свого першого диску кілька авторських пісень.

"Зараз у мене є тільки одна власна пісня, слова та музику до якої я написав сам. Це пісня про тата. Я б хотів написати іще кілька мелодій. Записувати мені їх важко, бо я майже незрячий. Змушений запам'ятовувати їх на слух, а потім диктувати комусь. Думаю, вони увійдуть уже в наступні альбоми", — прокоментував Іван.

Зараз ви читаєте новину «Переможця "Голосу країни" забезпечили роботою на 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі