четвер, 11 жовтня 2012 12:13

Остання книга Забужко вже доступна англійською

Автор: Фото: litakcent.com
 

Англійський переклад останнього роману Забужко зроблений Ніною Шевчук-Мюррей надійшов у продаж найбільшої інтернет-крамниці світу одразу в кількох форматах – як піксельна книга, на папері у м'якій оправі та як аудіокнига.

"Чудово перекладений, "Музей покинутих секретів" Оксани Забужко показує теперішню Україну, від жінки до жінки, шепотить про небезпечне минуле, поховане в ганьбі. З класичним розмахом – "людські фігури, вирізані з чорного картону на тлі вогненно-червоного вогню" книга передає звивисті зображення любові та смерті у повноті історії країни", пише американська письменниця Тереза Свобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книга Забужко покинула список російських бестселерів на Amazon

Новий роман Оксани Забужко, над яким письменниця працювала багато років, э сучасним епосом сучасної України: родинна сага трьох поколінь, події якої охоплюють період від 1940-х років до весни 2004-го. Велика література і жорстока правда — про владу минулого над майбутнім, про кохання і смерть, про споконвічну війну людини за право бути собою.

З появою цього твору критики почали говорити про актуальність історичної теми, зокрема теми УПА, в сучасній українській літературі.

Зараз ви читаєте новину «Остання книга Забужко вже доступна англійською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі