пʼятниця, 14 грудня 2018 21:12

Опублікували трейлер комедійного мюзиклу "Гуцулка Ксеня"

Опублікували трейлер комедійного мюзиклу "Гуцулка Ксеня"
Фільм вийде в прокат 7 березня 2019 року. Фото: "112 Украина"

В мережі представили офіційний трейлер українського романтичного комедійного мюзиклу "Гуцулка Ксеня".

Відео опубліковано на каналі компанії-дистриб'ютора в YouTube. Картина вийде в прокат 7 березня 2019 року.

Автором сценарію і режисером-постановником виступила Олена Дем'яненко. Над фільмом працювала міжнародна акторська команда: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів'є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевіч (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна).

Участь в зйомках також брали музична група "ДахаБраха" і фрік-кабаре Dakh Daughters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кращих акторів 2018-го

За сюжетом фільму, з Америки в Ворохту прибуває група американців з метою знайти наречену для молодого Яро. Він успадкував від батька мільйон доларів. Отримає він його за умови, що одружиться зі свідомою українкою.

Стрічку знято за мотивами твору Ярослава Барнича - автора оперети і пісні "Гуцулка Ксеня". У 1939 році його твір було заборонені цензурою радянської влади. Автор емігрував до Канади, а пізніше в США.

10 січня 2019 року в український прокат вийде фільм "Ласкаво просимо до Марвена". Стрічку американський режисер Роберт Земекіс, відомий за фільмами "Форест Гамп", "Назад у майбутнє".

Зараз ви читаєте новину «Опублікували трейлер комедійного мюзиклу "Гуцулка Ксеня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі