четвер, 13 грудня 2018 21:45

У режисера "Фореста Гампа" виходить новий фільм

У режисера "Фореста Гампа" виходить новий фільм
Фільм "Ласкаво просимо до Марвена" поєднує реальну зйомку та анімацію. Фото: ua-cinema.com

10 січня 2019 року в український прокат вийде фільм "Ласкаво просимо до Марвена".

Стрічку американський режисер Роберт Земекіс, відомий за фільмами "Форест Гамп", "Назад у майбутнє".

Головну роль виконує кінокомік Стів Карелл.

Художник Марк Хоганкамп ніяк не може отямитися після страшного нападу, за сюжетом. Його побили п'ятеро хуліганів і він мало не помер. Марк втратив пам'ять та координацію тіла. Не маючи грошей на якісну реабілітацію, він сам береться себе лікувати. На подвір'ї свого будинку художник будує декорації та населяє їх ляльками. Це бельгійське містечко часів Другої світової війни. Бої тут не вщухають. А жителі міста – це Марк, його друзі та вороги.

Біографічна драма "Ласкаво просимо до Марвена" – це ігрова адаптація документального фільму "Марвенхол" 2010 року. Реальна історія, що лежить в основі сюжету, сталася в 2000-го. Фотографії мініатюрного лялькового містечка експонували у Нью-Йорку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кращих акторів 2018-го

З'явився новий трейлер детективного міні-серіалу "Вбивства за алфавітом" із Джоном Малковичем і Рупертом Грінтом у головних ролях.

Нову напружену адаптацію пригод відомого детектива Еркюля Пуаро приготував канал BBC. У 3 серіях міні-серіалу він зіткнеться із серійним вбивцею, відомим як АБВ. І полювання на нього поставить під удар все, що важливо для Пуаро: авторитет, чесність і саму його особистість.Прем'єра міні-серіалу "Вбивства за алфавітом" відбудеться 25 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У режисера "Фореста Гампа" виходить новий фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі