пʼятниця, 21 квітня 2017 21:45

Опублікували трейлер української комедії "Ржака"

Опублікували трейлер української комедії "Ржака"
Опублікували трейлер української комедії "Ржака". Фото: tsn.ua

Опубліковали перший трейлер повнометражної української комедії "Ржака". Режисером та автором сценарію став Дмитро Томашпольський. Продюсером картини виступила режисер фільму "Моя бабуся Фанні Каплан" Олена Дем'яненко.

Про це повідомляє cultprostir.ua.

Слоганом стрічки стала "Ржака або смерть!". Картину створили за підтримки Держкіно. Дата виходу у прокат поки невідома.

Фільм Томашпольського розповість про видатного режисера арт-хаусу. Його примушують зняти комедію. Погрожують вбити, якщо не розсмішить дванадцятьох експертів. Та зробити це режисерові непросто. Адже він не вміє знімати комедії. А з реквізитів в наявності тільки хвора клоунеса і клоун-невдаха, якого вигнали з училища за профнепридатність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, коли дізнаєшся, що в твого чоловіка є вагітна коханка? - кінопрем`єри 20 квітня

У готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувалася урочиста церемонія вручення кінопремії "Золота дзиґа", заснованої новоствореною Українською кіноакадемією. Тричі номінований фільм "Слуга народу-2" не отримав жодної нагороди. Усього на розгляд кіноакадеміків подали 76 українських фільмів, із яких обрали найкращі, що потрапили до короткого списку.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували трейлер української комедії "Ржака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі