вівторок, 27 березня 2012 19:02

Олександр Задніпровський ховав шанувальників у туалетах

Олександр Задніпровський ховав шанувальників у туалетах
Фото з сайту vox.com.ua

Народний артист Олександр Задніпровський грає у київському театрі ім. Івана Франка з 1980-го. Каже, до 30-ти років мусив багато працювати, бо зарплата молодого артиста була мізерною.

"Увесь час мав халтури то на радіо, то на телебаченні. Треба було годувати маленького сина, - розповідає актор. - Часом мої шанувальники хотіли потрапити на вистави без квитків. Бувало доводилося відмовляти, бо усі квитки були продані, аби попросити їх в адміністратора. Тоді я усіма правдами і неправдами проводив людей до театру ще вдень. Вони ховалися в туалеті. Сиділи там до спектаклю, щоб потім його навстоячки подивитися. Був тоді молодим і тішився, коли на мої вистави не було квитків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для прем"єри "Назара Стодолі" пошили 70 костюмів

Задніпровський каже, що зараз розбирають квитки на приїжджих зірок.

"Коли наш бомонд приїжджає на вистави, під театром стоять вервечки мерседесів. На своїх вони не ходять. А тільки хтось приїде з-за кордону — Москви чи далекого зарубіжжя — тоді з понтом одягають діаманти в ніс, мєха і вигулює. Він нічого не тямить і засне, як дурбецело, в антракті, але скаже: "Я же смотрел! Потрясающе!". Що там було — нічого не розкаже. Немає пророка у своїй вітчизні. Тільки хтось чужий заявить: "Товарищи, посмотрите, какие у вас прекрасные артисты", - "Правда! А где же вы были?", - "Та тут за забором стояли 30 років",  - "Ой, какой талант, позвольте познакомиться".

Актор народився у Києві у родині акторів театру Франка Михайла Задніпровського та Юлії Ткаченко. Його 36-річний син Назар теж працює у театрі. Обидва знімаються у пародійному теле-шоу "Велика різниця". Олександра Задніпровського туди запрошують як гостьову зірку.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Задніпровський ховав шанувальників у туалетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі