понеділок, 26 березня 2012 17:54

"Був шокований тим, що у вас з'явився антрепризний театр" - Маклаков

"Був шокований тим, що у вас з'явився антрепризний театр" - Маклаков
Фото з сайту lichnosti.net

1-2 квітня у київському Національному театрі оперети покажуть виставу українського режисера Віталія Малахова "Він — моя сестра". Головні ролі у ній зіграють російський актор Олексій Маклаков та українець Володимр Горянський.

"Був шокований тим, що у вас з'явився антрепризний театр (форма театру, коли приватний підприємець збирає акторів для участі у виставі — ред.). Що молода дівчина - Вікторія Назарова змогла це організувати. У Росії і можливостей більше, і багатіші ми, тому у нас простіше. Виходячи із не дуже вдалої економічної ситуації в Україні, складно знайти фінансування. Окрім того, все ідеально організовано. Скрупульозна точність у прибутті артиста в Україну, розкладі репетицій. Живу в одному з кращих готелів Києва — "Прем'єр палаці". Коли російські актори дізнаються, які в Україні умови праці для театрального актора, буде справжній бум. Всі захочуть тут працювати. Єдине - дуже важко не переїдати у ваших ресторанах. Справді дуже смачно годуєте", - зазначив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реставрують найкрасивіший театр Стародавньої Греції

Олексій Маклаков народився у Новосибірську. Закінчив акторський факультет місцевого театрального інституту. Працював на радіо, режисером монтажу. Переїхав до Москви, де довгий час грав у театрі імені Маяковського.

Вперше знявся у кіно 40-річним. Це була епізодична роль у фільмі "Привіт, малюк!". Найбільшу популярність здобув після ролі прапорщика Шматко в телесеріалі "Солдати".

"Саме тому й пішов з театру Маяковського, тому що всім відомо - у великих театрах платять мало. Які там зараз зарплати — не знаю. Але явно невеликі. Тому відкриття антрепризного театру в Україні є справжнім проривом. По-перше, робочі місця у конкуретно складний для акторів час. По-друге, можливість заробити. Взагалі, у кожного нормального артиста є свій бізнес. У мене також", - додав актор.

Прочитати інтерв'ю з Олексієм Маклаковим детальніше можна у завтрашньому номері, за 27 березня, "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «"Був шокований тим, що у вас з'явився антрепризний театр" - Маклаков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі