середа, 06 лютого 2013 16:11

"Олександр ніколи не халтурив" - про актора Бондаренка, який помер під час вистави

"Олександр ніколи не халтурив" - про актора Бондаренка, який помер під час вистави
Олександр Бондаренко. Фото: day.kiev.ua

Актор столичного театру імені Лесі Українки Олександр Бондаренко, який 29 січня помер на сцені театру під час вистави, в юності займався легкою атлетикою. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів завідуючий літературною частиною театру Борис Куріцин.

"В юності Сашко займався легкою атлетикою. Коли почав працювати в театрі, спорт покинув. Це негативно відбилося на його здоров'ї", - сказав він. "Сашко був кремезним і високим чоловіком. Але попри це, завжди м'яко ходив по сцені. Здавалося, що він її не торкався. З Сашком було легко працювати, бо він був партнером на сцені. Він ніколи не запізнювався, завжди приходив підготовленим і в будь-який момент міг прийти на допомогу партнеру", - поділився Куріцин.

Олександр Бондаренко був одружений з актрисою театру Лесі Українки Надією Кондратовською. Вони прожили у шлюбі більше 20 років.

"З дружиною вони були одним цілим - на сцені і в житті. Вони страшенно любили одне одного і ніколи не сварилися. Якщо в родині і відбувалися якісь конфлікти, ніхто про це не знав", - розповів Борис Куріцин.

"В Олександра був блискучий оперний голос. З дружиною Надією він брав участь в конкурсі імені Андрія Міронова, вони не раз ставали його лауреатами. Часто вони співали на сцені театру під час вистав. Кожну пісню перетворювали на невеличку виставу. За кілька місяців до смерті запропонував Сашкові зробити телевізійну версії їхніх пісень. Він відповів: "Да, это интересно, но надо подумать, как это сделать". Інший би на його місці одразу б за це вхопився і сказав: "Давай забацаєм". А він до всього ставився серйозно і ніколи не халтурив", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Олександр ніколи не халтурив" - про актора Бондаренка, який помер під час вистави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі