середа, 18 жовтня 2017 08:50

Оголосили переможців фестивалю соціальної реклами Molodiya Festival

Автор: Molodiya Festival/facebook
  Фестиваль відбувся вже вшосте
Фестиваль відбувся вже вшосте

Фестиваль соціальної реклами Molodiya Festival оголосив цьогорічних переможців. Вони отримали грошові винагороди та ротацію у мережі кінотеатрів "Планета Кіно" у п'яти містах України.

Про це повідомляється на сайті фестивалю.

Роботи цілий рік демонструватимуть у рамках мандрівного Molodiya Festival у багатьох містах країни та за кордоном.

Загалом у фінал фестивалю потрапило 15 роликів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які варто переглянути недільного вечора

Зокрема, до фіналу потрапила робота режисерів Тараса Підгірняка та Арсенія Бортника "Українські військовополонені".

Що ж до переможців — 3-тє місце отримав ролик з Вірменії: "Дякуємо за шанс розквітнути знову. Вірмени" Андраніка Берберяна та Андрія Лідаговського.

"Після Геноциду 1915-го вірменам довелося нелегко. Тоді знадобилася допомога усього світу для того, щоб пережити цей удар історії. Тому ми кажемо "спасибі" народам, які прийняли нас і підтримали у важкий момент" - кажуть автори про своє відео.

2-ге місце посіла реклама про чіпування домашніх улюбленців "Розшук" . Автори Young&Hungry production таким чином привертають увагу до проекту спеціального чіпування тварин, коли за допомогою мікрочіпа, що його безболісно вводять під шкірку тварини, можна ідентифікувати її власника.

Цей проект є пілотним у Львові. Чіпування домашніх собак проводитиметься як соціальний проект: перші п'ять тисяч тварин будуть прочіповані безкоштовно".

Переможцем фестивалю стала робота про електронний реєстр тварин "Animal ID". Авторства Аліни Маточкіної та Микити Булгакова.
Ролик популяризує реєстрацію чотирилапих, аби ті могли знайти дорогу додому.

"Зареєструвавши свого чотирилапого друга один раз, ви потурбуєтесь про нього назавжди" - резюмують автори.

Прийом робіт на наступний фестиваль вже почався, організатори, учасники і партнери очікують ще більше роликів на актуальні теми.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили переможців фестивалю соціальної реклами Molodiya Festival». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі