Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 09:25

Оголена Мадонна з"явилася на картині з нежіночим обличчям (ФОТО)

 
Мадонна з"явилася голою на картині відомого художника Пітера Хоусона. Картина була вперше була показана на цьому тижні і вже виставлена на продаж за 15 000 фунтів. За словами агента художника, той останнім часом буквально одержимий Мадонною.

Хоусон вже не вперше малює Мадонну, і багато хто розцінює останню картину як спробу спровокувати Гая Річі, який був не в захопленні і від попередніх полотен, що зображали його дружину. Художник навіть побоюється, що Річі може його вдарити, але все таки сподівається на його мудрість і розсудливість. При цьому сама пані Чікконе вже багато років збирає картини Хоусона і навіть позувала йому, щоправда, ніколи в голому вигляді.

Втім, незадоволеність Річі можна зрозуміти. На картині Хоусона на зеленій ковдрі лежить абсолютно гола м"язиста поп-діва з обличчям немолодого чоловіка (художник зізнався, що примальовував їй власну фізіономію). А позаду неї, поклавши руку їй на стегно, стоїть власне чоловік співачки, наділений не менш страхітливою зовнішністю, повідомляє Газета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Оголена Мадонна з"явилася на картині з нежіночим обличчям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі