понеділок, 19 травня 2014 10:05

"Один в Каное" проплив під акомпанемент київського дощу
5

Фото: Олександр Бондаренко

Вчора в столичному клубі "Толстой" відіграв акустичний гурт зі Львова "Один в Каное". Незважаючи на грозу та зливу послухати живу музику у виконанні тріо зібрався повен зал. Концерт протривав близько двох годин.

Тендітна дівчина з проникливим  вокалом Ірина Швайдак, перкусіоністка Олена Давиденко та гітарист Устим Похмурський з першої до останньої хвилини тримали увагу слухачів. Кожну пісню зістрічали гучними оплесками, підспівуючи і підтанцьовуючи.

"Перше на що звертаєш увагу - це щирість та душевність з якою гурт виконує свої композиції. В них зовсім немає зіркового пафосу, вони дійсно близькі, вони тут, поряд. Такі ж як ми", - поділився враженнями Євген з Києва.

Публіка довго не відпускала музикантів. На біс виходили кілька разів

"На виступи Один в каное ходять добрі,приємні,свідомі молоді люди. Повертаюся з концерту повний любові та гармонії" - сказав слухач Сергій

Бажаючих отримати автограф виявилося чимало. Вишикувалася черга, яка очікувала на вокалістку гурту під акомпанемент записів Океану Ельзи.

Не обійшлося й без патріотичних гасел. Періодично лунало "Слава Україні! - Героям слава!", не забули й славнозвісний вислів про Путіна.

"Коли публіка так приймає музикантів, то вони не можуть бути іншими, бо для виконавця немає більшої нагороди, аніж любов слухача до його творчості. Після концертів ми справді почуваємо себе дуже щасливими, приходить усвідомлення того, що робимо шось важливе" - розповіла Ірина Швайдак після концерту

Гурт "Один в каное" утворився в 2010 році у Львові. До колективу входило семеро осіб, та через деякий час він розділився на два окремі гурти.

За час існування гурт встиг побувати з концертами не тільки в містах України, але й за її межами.

Назва гурту виникла випадково. Вокалістка гурту, читаючи в інтернеті матеріал про індіанців, зустріла одне з їхніх імен — Вікенінніш. В перекладі на українську воно звучало як Один в каное.

Зараз ви читаєте новину «"Один в Каное" проплив під акомпанемент київського дощу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі