пʼятниця, 10 серпня 2012 10:50

Новий фільм Трієра буде близьким до порно

Новий фільм Трієра буде близьким до порно
Ідеї ??для фільму Трієр черпає з розповідей своїх близьких подруг, які люб'язно діляться з ним своїм минулим. Фото: yoops.ru

Дилогія "Німфоманка" має всі шанси стати найбільш скандальним проектом у кар'єрі Ларса фон Трієра. Режисер називає її "порнографічної драмою" і планує змонтувати дві версії - більш-менш пристойну і дуже відверту. Саму "німфоманку" про чиє сексуальне життя розповість картина, зіграє Шарлотта Генсбур. Разом з нею знімуться Стеллан Скарсгард, Ніколь Кідман і зірка "Трансформерів" Шайа ЛаБаф.

Cтиль роботи Трієра можуть витримати далеко не всі актори. Наприклад, Бьорк повністю розірвала відносини з ексцентричним данцем після "Танцюючої в темряві", а Ніколь Кідман знадобилося 10 років, щоб прийти до тями після "Догвілля".

Зйомки "Німфоманки" почнуться у вересні і будуть проходити в Німеччині, в землі Північна Рейн-Вестфалія, - там же, де знімався попередній фільм фон Трієра "Меланхолія" з Генсбур, Скарсгард і Кірстен Данст. Нагадаємо, що після "Меланхолії" режисер став "персоною нон грата" на Каннському кінофестивалі, оскільки, представляючи картину, невдало пожартував на тему нацизму.

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм Трієра буде близьким до порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі