пʼятниця, 03 серпня 2012 12:10

Ніколь Кідман повертається до Ларса фон Трієра

Автор: Фото: filmz.ru
  Ларс фон Трієр і Ніколь Кідман під час роботи над фільмом "Догвілль"
Ларс фон Трієр і Ніколь Кідман під час роботи над фільмом "Догвілль"

Голлівудська актриса Ніколь Кідман виконає одну з ролей у новому фільмі Ларса фон Трієра "Німфоманка", повідомляє інтернет-портал Digitalspy.

Актриса, що зіграла головну героїню в одній з попередніх картин данського режисера - "Догвілль", заявила, що візьме участь в "декількох знімальних днях".

За сюжетом нової картини Фон Трієра, яка, за словами режисера, буде випущена у двох варіантах - відвертому і урізаному для широкого прокату, жінка у виконанні Шарлотти Генсбур розповідає історію свого сексуального життя старому холостяку.

Також у фільмі зніметься шведський актор Стеллан Скарсгард, який вже грав в декількох картинах Трієра, і Віллем Дефо, який виконав головну роль у фільмі "Антихрист".

Вихід фільму на екрани кінотеатрів заплановано на 2013 рік.

Ларс фон Трієр - данський кінорежисер і сценарист, співавтор кіноманіфеста "Догма 95". Неодноразовий призер міжнародних кінооглядів, в тому числі лауреат головної нагороди Каннського кінофестивалю (2000) за фільм "Та, що танцює в темряві". Вважається одним з найбільш впливових режисером сучасного кіно.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман повертається до Ларса фон Трієра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі