неділя, 29 липня 2012 14:45

"Ніч у Львові": екскурсії в підземелля з катуваннями, цвинтар та вистави
14

На «Ніч у Львові» зареєструвалося понад 2,5 тисячі людей
Фото: Фото Павла Паламарчука
Цими вихідними у місті проходить проект «Ніч у Львові»
Найтаємничішою буде театралізована екскурсія підземеллями Львова
Туристи побачуть, як катували відьом
Довжина львівських підземель понад 100 кілометрів

Цими вихідними у місті проходить проект "Ніч у Львові". Усіх львів'ян та гостей міста запрошують безкоштовно відвідати екскурсії в музеї у нічний час.

"На "Ніч у Львові" зареєструвалося понад 2,5 тисячі людей, - розповіли у відділі "Промоція міста" Львівської міськради. – Серед них не тільки львів'яни та гості з інших міст України. Багато також іноземців з Риги, Костроми, Торонто, Афін. Наше місто єдине з усіх міст нашої країни, що підготувало таку програму. Люди зможуть відвідати музеї у нічний час. При цьому всі екскурсії будуть особливими, театралізовані. Крім того будуть проходити перформенси і на вулицях міста".

Найтаємничішою буде театралізована екскурсія підземеллями Львова. Їх довжина понад 100 кілометрів. Проте гостям покажуть лише невелику частину. Показ буде супроводжуватися показом катувань відьми, привидами та речами, які були знайдені в підземеллях.

В Італійському дворику покажуть виставу про історію кохання Пелагії та Мікеліні. Минулого року на "Ночі у Львові" вона була найпопулярніша серед відвідувачів акції. Крім того, вперше можна буде вночі відвідати Ратушу.

"Відтепер я точно можу сказати, що закохана у Львів, - розповіла туристка з Чернігова Катерина Іщук. – На цю акцію потрапили з чоловіком випадково. Але нас дуже захопило. Нічні екскурсії набагато красивіші та цікавіші. Відвідували підземелля. Там дійсно страшнувато гуляти. Особливо коли натикаєшся на різні страшні ляльки розставлені по закутках. Дуже захопливо дивитися на нічний Львів із Ратуші. Також сподобалася нічна екскурсія Личаківським кладовищем. Гуляти по такому цікавому цвинтарі, освіченому свічками, це дійсно щось.

Зараз ви читаєте новину «"Ніч у Львові": екскурсії в підземелля з катуваннями, цвинтар та вистави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі