Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2020 16:29

Netflix зробив безкоштовними деякі фільми та серіали

Netflix зробив безкоштовними деякі фільми та серіали
У відкритий доступ виклали низку фільмів та серіалів. Фото: Netflix

Netflix відкрив безкоштовний доступ до деяких фільмів і серіалів. Змогу перегляду без плати та реєстрації отримали майже 200 країн, де працює стримінговий сервіс.

Про це повідомляє TechCrunch.

"Ми вивчаємо різні маркетингові акції, аби залучити нових підписників і дати їм чудові враження від Netflix", - зазначають у компанії.

У відкритий доступ виклали такі фільми та серіали: "Дивні дива", "Пташиний короб", "Коли вони нас побачать", "Два Папи", "Загадкове вбивство", "Еліта", "Грейс і Френкі", "Наша планета". Для їхнього перегляду не потрібно реєструватися та купувати підписку. Однак, якщо фільми одразу доступні в повному форматі, то в серіалах безкоштовними зробили лише перші епізоди. Для того, щоб подивитися продовження, Netflix пропонує користувачам стати передплатниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix знімає перший фільм в Україні. У головний ролі - Жан-Клод Ван Дам

В Україні запустили "Netflix для книжок". Відтепер українська бібліотека Book Box продаватиме місячні абонементи, які відкриють доступ до всіх наявних книжок.

Зараз ви читаєте новину «Netflix зробив безкоштовними деякі фільми та серіали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі