понеділок, 24 квітня 2017 16:06

Заборонена Корольова заступилась за Лоліту

Автор: glianec.com
  Лоліту Мілявську підтримала заборонена російська співачка
Лоліту Мілявську підтримала заборонена російська співачка
Наташа Корольова заступилась за російську артистку Лоліту Мілявську. Протягом трьох років вона не зможе в'їжджати в Україну. Корольовій заборонений в'їзд на п'ять років.

У Instagram розмістила колаж. На ньому зібрала фото нев'їзних в Україну російських артистів - Олега Газмонова, Льва Лещенка, Юлії Самойлової, Федора Бондарчука.

"Лола, ми з тобою! Зауваж, компанія у нас гідна! Як "шпигунка Кремля" і та, хто своєю творчістю "становить загрозу для жителів України" хочу дещо сказати. З відомостей достовірного джерела знаю, що скоро закінчаться усі, хто не зі своєї волі бере участь у реаліті-шоу "загроза національній безпеці". Що ж тоді вони робитимуть? Кричатимуть "караул"? Чим туманитимуть мізки народу? Щоб цей народ не почав запитувати про своє реальне життя в демократичній і цивілізованій країні Україні, тарифи, подорожчання, бідність, за межею якої знаходиться більша половина громадян? "- прокоментувала колаж Корольова.

Автор: instagram.com
  Лоліту Мілявську підтримала заборонена російська співачка
Лоліту Мілявську підтримала заборонена російська співачка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви, б*ять, робите все, аби забула українську" - Лоліту не впустили в Україну

Лоліту Мілявську на пункті пропуску "Конотоп" затримали законно. Про це у Facebook написав Олег Слободян, помічник голови Держприкордонслужби. За словами співачки, нев'їздною вона стала через відвідини Керчі 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Заборонена Корольова заступилась за Лоліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі