вівторок, 20 жовтня 2020 15:20

На відновлення Хореографічного училища зібрали 71 тисячу гривень

  У корпусі Хореографічного учидища відремонтували роздягальні, душові і туалети
У корпусі Хореографічного учидища відремонтували роздягальні, душові і туалети

Минуло 100 днів з часу призначення прими-балерини Катерини Кухар на посаду в.о. директора Київського державного хореографічного училища. Катерина у своїх соціальних мережах поділилася, що вона вже встигла зробити за три з половиною місяці.

Балерина зокрема зазначила, що їй вдалося почати ремонт в навчальному корпусі, а саме в роздягальнях, душових кімнатах та туалетах, разом це 14 кімнат. Вона почала закуповувати комп'ютери, щоб у учнів була можливість освоювати уроки інформатики не теоретично, а практично. Також з приходом Катерини у учнів з'явилась можливість отримувати знання з таких предметів: англійська мова, фізика, філософія, акторська майстерність, грим та зачіска, сучасний танець, психологія.

Прима також повідомила, що ведуться переговори з зарубіжними колегами про спільні проекти та нову прем'єрну виставу. Також було проведено соціальний проект з НАОМА на тему: "Балет очима митця" та фотохудожником Ігорем Дашевським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розруха і бомжі на території" - Катерина Кухар розкритикувала стан справ в Хореографічному училищі

За словами Катерини Кухар, було засновано благодійний фонд "Відродження КДХУ" та зібрано 71 000 гривень для потреб училища.
"Кожен може залучитися до допомоги та надіслати посильну суму на відродження єдиного в Україні хореографічного училища", - зазначила Катерина Кухар.

Балерина Національного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченка Катерина Кухар була призначена в.о. директора Київського державного хореографічного училища. Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

7 липня новопризначену керівницю представила колективу училища заступниця міністра культури та інформаційної політики Лариса Петасюк.

"Катерина є випускницею цього закладу, тому добре знає і розуміє всі його проблеми. І ми як профільне Міністерство очікуємо, що в статусі керівника вона ефективно їх вирішить і виведе на новий якісний рівень підготовку наших майбутніх прим!" - зазначила заступниця міністра.

Зараз ви читаєте новину «На відновлення Хореографічного училища зібрали 71 тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі