середа, 05 серпня 2015 14:48

На Трухановому острові презентують нову африканську літературу

На Трухановому острові презентують нову африканську літературу

Презентацію проведе віце-президент Африканської ради в Україні Іса Садіо в рамках програми "З книгою на Березі" арт-резиденції "Берег" 8 серпня.

Іса Садіо представить українцям нову африканську літературу, перекладену українською мовою. Ці нові книги можна знайти в київських бібліотеках. Крім того, кілька книг буде передано до зібрання "повітряної бібліотеки" арт-резиденції "Берег". Іса відкриє для відвідувачів літературну Африку, розповівши про нових талановитих африканських авторів, пише Cultprostir.

Крім цього, 8 серпня в рамках програми волонтер Міла Іванцова розповість про свій проект "100 книжок для сільської бібліотеки": вона разом з донькою збирає і пересилає книжки для сільських бібліотек України. Про книгу як ghj арт-об'єкт розповість херсонська художниця Ольга Новікова. 9 серпня в рамках тієї ж програми організатор руху буккроссерів України Надія Букіна розповість про правила, культурі та етиці буккросингу, а волонтер Анастасія Григоренко проведе акцію "Book date".

 
Зараз ви читаєте новину «На Трухановому острові презентують нову африканську літературу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі