вівторок, 22 березня 2011 12:37

На показ Ліпакова прийшла донька Тимошенко
30

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора, в останній день 28-го Українського тижня моди з чоловічою колекцією дебютував дизайнер Михайло Ліпаков. Показ пройшов під девізом: "Ти сам визнаєш майбутнє своєї дитини" й був присвячений темі батьківства. На створення колекції дизайнера надихнув Дитячий фонд ЮНІСЕФ.

"У нас дуже часто піднімається тема материнства, а про батьківство говорять зовсім мало. Тому колекція присвячена сучасному чоловіку-батьку, який проводить багато часу зі своєю дитиною, активно бере учать у його вихованні. Насправді, чоловіки в Україні готові стати батьками і у 18, і у 21 і у 30 років", - сказав Ліпаков.

Показ дизайнера відвідала представник від ЮНІСЕФ.

"За даними нашої організації, український батько проводить зі своєю дитиною 4 хвилини на день. Тільки третина чоловіків роблять із своїми дітьми домашнє завдання. І тільки 10% українських татусів беруть лікарняні, коли хворіє їхня дитина. Сподіваюсь, ця колекція змінить щось на краще", - сказала вона.

Колекція виконана у синіх та коричневих кольорах.

"Все таки я вважаю, що яскраві відтінки у чоловічому одязі доречні тільки як доповнення. Основою мають бути спокійні кольори. У наступному сезоні будуть модними великі сукні й браслети із білого металу. Я розробив такий одяг, в якому чоловікові буде зручно з ранку до вечора, за будь-яких обставин", - зазначив дизайнер.

Під час фінального виходу Михайло Ліпаков виніс на подіум маленьку дитину. Зал вибухнув аплодисментами.

Показ дизайнера відвідала донька Юлії Тимошенко Євгенія. Від коментарів відмовилась.

Зараз ви читаєте новину «На показ Ліпакова прийшла донька Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі