четвер, 17 березня 2011 18:57

Під час показу Вікторії Гресь моделі губили туфлі
24

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора у Мистецькому Арсеналі стартував 28-ий Український тиждень моди. На ньому свої лінії одягу осінь-зима 2011 показали п'ять українських дизайнерів: Лілія Пустовіт, Вікторія Гресь, Андре Тан, Віктор Анісімов та Nota bene & Karavay. Відкривала тиждень українська дизайнер Лілія Пустовіт.

Під час показу Вікторії Гресь тричі зупинялась музика, а з одної із моделей на подіумі злетів туфель. Дівчина зняла другий і закінчила дефіле босоніж.

Моделі Гресь вийшли на подіум у різнокольорових колготах та туфлях на високих підборах.

Дизайнер продемонструвала теплі боді, довгі прозорі спідниці сонце-кльош, різноманітні жакети та плащі, хутряні деталі та вставки. Переважали жовті, сині та зелені кольори.

Показ цієї дизайнерки зірвав найбільше аплодисментів. На нього завітала співачка та телеведуча Надія Мейхер. Вона змінила зачіску на коротке каре, була вдягнена у довгу сукню з чорного шифону та коротку шкірянку.

"Я прийшла сюди тільки заради того, щоб підтримати Вікторію. З нової колекції вибрала собі боді у клітинку з довгою прозорою спідницею та ще декілька речей. Взагалі, я стала раціональніше ставитись до свого гардеробу. Раніше купувала абсолютно все, що мені подобалось. Зараз почала задумуватись, чи потрібна мені ця річ, куди я її носитиму. Нову зачіску побачила на фотографії й одразу зрозуміла, що хочу собі таку. Але треба було, щоб трохи відросло волосся, тому довелось почекати", - розказала Мейхер.

Зараз ви читаєте новину «Під час показу Вікторії Гресь моделі губили туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути