середа, 07 березня 2012 17:57

На одній виставці зібрали роботи 25-ти художниць
7

Фото: Фото: Михайло Комаров

Напередодні 8-го березня в центрі сучасного мистецтва М17 відкрилася виставка "Інь".

Всі учасники - жінки. Були представлені роботи 25-ти художниць, серед яких: Неллі Ісупова, Юлія Лазаревська, Олена Науменко, Олександра Чичкан та інші.

"Ця виставка – вже традиція, – зазначає менеджер проектів М17 Ксенія Малих. - Торік ми зібрали жінок, користуючись радянським святом, 8 березня. За ідею взяли початок нового життя, призначення жінки в цьому світі, це поняття "інь-янь". Цього року наш центр збільшився у два рази, більше учасниць. На мою думку, експозиція більш вишукана. Торік ми також з Ukrainian Fashion Week робили показ мод, бо цей час завжди збігається з відкриттям Fashion Week".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галеристка померла за місяць після пологів

В рамках Fashion defile від Ukrainian Fashion Week молоді українські дизайнери представили в галереї нові весняні колекції. Також у програмі 7 березня – поетичний вечір Марії Драгіної, 15 березня – Fashion показ Інни Сілантьєвої та Олени Онуфрів Counture De Fleur. 18 березня – "Farm of the Future" – фермерський food-дизайн ланч. Окремою програмою йтимуть лекції від "Культурного проекту" - арт-критики розповідатимуть про сучасне мистецтво.

"Мені дуже сподобалося поєднання різних видів мистецтва у програмі виставки, - відзначає художниця Марина Лідаговська. – Адже М17 – це центр сучасного мистецтва. Тому проведення показів моди, поетичних вечорів, wоrkshop'ів та лекцій органічно вплітається у контекст виставки".

Програма "Інь 2012" розміщена на офіційному сайті галереї. А вживу побачити роботи можна до 18-го березня за адресою: вул. Горького, 102-104.

Зараз ви читаєте новину «На одній виставці зібрали роботи 25-ти художниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі