пʼятниця, 15 вересня 2017 14:25

На московский концерт Майкла Джексона пустили натовп фанатів без квитків

На московский концерт Майкла Джексона пустили натовп фанатів без квитків
Майкл Джексон в Москві. Фото: вікіпедія

15 вересня 1993 року Майкл Джексон приїхав у в Москву. Концерт пройшов на відкритому майданчику - Великій Спортивній Арені (БСА) стадіону "Лужники" при проливним дощем. У 1996 році король поп-музики ще раз приїхав в Росію.

Майкл Джексон став однією з перших найяскравіших зарубіжних зірок, які відвідали російські простори після розпаду Радянського Союзу. Організації його перших російських гастролей взяла на себе фірма "Десса" і особисто Самвел Гаспаров. Гаспарову і його підлеглим довелося докласти масу зусиль, щоб концерт відбувся. В пресі писали, що на стадіоні будуть продавати горілку, що насправді в Москві виступатиме не Джексон, а його двійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Джексон мріяв побувати у Києві

За 3 дні до концерту Майкл Джексон приземлився в "Шереметьєво-2" на борту свого знаменитого лайнера до захоплення шанувальників. Поки Майкл дивився місто, заходив в московські магазини, пробував російські страви, роздавав автографи і навіть відвідав балетну школу, втручалися нові проблеми з організацією. Квитків було багато - шоу мало відбутися на БСА "Лужники" - але дістати їх було справою нелегкою. У день концерту пішов проливний дощ, квитків продано було небагато, Джексон сказав, що виступати перед порожнім стадіоном не буде. Тоді Самвелу Гаспарова вдалося домогтися від директора стадіону Володимира Альошина дозволу на пропуск безквиткового натовпу. Дощ не припинявся, але Джексон відпрацював виступ на вищому рівні. Організатор - фірма "Десса" в результаті зазнала величезних збитків і незабаром розорилася. і входять в історію. Даний випадок - не виняток.

Американського співака 50-річного Майкла Джексона не стало у Лос-Анджелесі 25 червня 2009 року. Майкл Джексон помер всього за декілька тижнів до серії з 50 прощальних концертів, які він повинен був дати в лондонській арені "O2". Лікарі виявили в тілі поп-короля сильнодіючі знеболюючі, кількість яких перевищувала всі сумісні з життям норми. Головним підозрюваним у справі про ненавмисне вбивство, є особистий лікар Майкла Джексона Конрад Мюррей.

Зараз ви читаєте новину «На московский концерт Майкла Джексона пустили натовп фанатів без квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі