субота, 18 квітня 2015 13:31

На концерті "С.К.А.Й." звучав саксофон та майоріли українські прапори

На концерті  "С.К.А.Й." звучав саксофон та майоріли українські прапори
Фото: vk.com/skayofficial

Концерт українського гурту "С.К.А.Й." , який відбувся 17 квітня в столичному клубі Atlas, приготував шанувальникам чимало сюрпризів.

Музиканти вирішили не затягувати з початком виступу і вчасно з'явилися на сцені, розпочавши концерт драйвовими композиціями, які змусили всіх присутніх пританцьовувати та підспівувати. А згодом кільком щасливцям випала можливість заспівати з Олегом Собчуком – кілька разів протягом концерту лідер колективу запрошував з залу фанатів до себе на сцену, де вони разом виконували знамениті хіти.

Однією з таких композицій стала "Ти сподобалась мені". Собчук зазначив, що ця пісня про українських дівчат, адже вони, як відомо, найгарніші.

 Ще одним сюрпризом стало виконання кількох композицій у супроводі саксофоніста – таке поєднання надало добре знаним пісням нове звучання і викликало захоплення у публіки.

Наостанок музиканти зіграли кавер на відому пісню Тараса Петриненка "Україно". Рок-версія цього хіта була записана до першої річниці Євромайдану і презентована 21 листопада 2014 року.

"Це дуже красива і глибока пісня, слова якої знає більшість людей нашої країни. Композиція дуже близька мені по духу і настрою, думаю, як і багатьом українцям. Я вважаю, що її повинні знати всі покоління, це вічна пісня. Саме тому ми зробили рок - кавер, таким чином пісня знайшла інше, більш сучасне звучання", – зазначав тоді Собчук.

На київському концерті її хором співали всі присутні, а на сцені і в залі майоріли українські прапори.

Зараз ви читаєте новину «На концерті "С.К.А.Й." звучав саксофон та майоріли українські прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі