понеділок, 10 червня 2013 18:48

На фестивалі "Рок'n'Січ" шведські музиканти стрибали з баржі у воду
6

Фото: Фото: Олег Жмаченко

На минулих вихідних у Києві, на Трухановому острові, пройшов фестиваль "Рок'n'Січ". Завдяки тому, що вхід на фестиваль зробили безкоштовним, його відвідало понад 10 тисяч людей.

Крім виступів 35 музичних гуртів, на одній зі сцен проводили танцювальні майстер-класи, а вночі публіку розігрівали діджеї. За словами гостей, ціни на харчування і напої в дні фестивалю були невисокі.

"Півлітра розливного пива продавали за 15 гривень, велику порцію картоплі з сарделькою — за 50. Порції були досить великі, можна було наїстися і продовжувати відриватися під якісну музику. Щоправда, чіпси коштували двадцятку. Також у величезному самоварі варили чай, а поряд — каву по-східному", - розповіла киянка Ірина, 25 років.

Шведські гурти-учасники часом дивували публіку, кажуть відвідувачі.

"Вчора посеред виступу реп-метал гурту "Clawfinger" із баржі у воду прямо в одязі стрибнув їх басист. Вплав дістався берега і підбіг до натовпу за парканом. Тиснув народу руки. А тоді вокаліст, роздягнувшись до трусів, теж у воду стрибнув. Заліз на сцену, вже не підходячи до людей, і знову продовжив виступ. А виступали вони у футболках "Україна" і "I Love Kiev", - розповів Олег, один із відвідувачів фестивалю. - А ще учора ввечері по території фестивалю пройшов прямо-таки рейд злодіїв. Зустрів знайомого, він саме стояв із ментами, щось там вирішували. Каже, вкрали у нього рюкзак з цінними речами, хоча той стояв прямо біля його ніг. В якийсь момент знайомий на секунду відвернувся, а рюкзака вже немає. А в міліції сказали, за півдня із такими самими скаргами звернулися ще п'ятеро. А ще є ті, що по допомогу не зверталися".

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі "Рок'n'Січ" шведські музиканти стрибали з баржі у воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі