четвер, 30 травня 2013 11:01

Переможця Каннського фестивалю покажуть в Україні вже влітку

  Кадр з фільму "Життя Адель"
Кадр з фільму "Життя Адель"
На 4-му Одеському міжнародному кінофестивалі покажуть провокаційну драму Абделатіфа Кешиша "Життя Адель". На фестивалі в Каннах стрічка отримала "Золоту пальмову гілку".

Також для ОМКФ була відібрана ще одна гаряча каннська прем'єра - кримінальна драма Софії Копполи "Елітне товариство" з Еммою Уотсон у головній ролі. Тож українські глядачі новинки Канн уперше зможуть побачити вже в липні цього року.

"Життя Адель" - трьохгодинна відверта історія кохання двох жінок . Фільм зняли за мотивами графічного роману Жюлі Маро "Блакитний ангел". Доречі журі 66-го Каннського фестивалю розділило головний приз на трьох - відзначивши не тільки режисера картини, а й молодих виконавиць головних ролей - Адель Екзаркопулос і Леа Сейду.

Щодо стрічки Софії Копполи "Елітне суспільство", то вона відкривала на фестивалі програму "Особливий погляд". Це драматична історія, заснована на реальних подіях. Підлітки заради розваги грабували будинки голлівудських знаменитостей. Серед жертв банди свого часу виявилися Ліндсей Лохан, Орландо Блум, Меган Фокс і Періс Хілтон.

Також в секції "Гала-прем'єри" на Одеському фестивалі заявлений новий фільм Франсуа Озона "Всього 17".

Кінофестиваль відбудеться з 12 по 20 липня.

Зараз ви читаєте новину «Переможця Каннського фестивалю покажуть в Україні вже влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі