пʼятниця, 21 вересня 2012 12:43

Мюзикл "Вогні великого міста" ніякого відношення до фільму не має - продюсер

Мюзикл "Вогні великого міста" ніякого відношення до фільму не має - продюсер
Мюзикл на льоду "Вогні великого міста" вперше був представлений широкій публіці в жовтні 2010 року. Фото: dosug.passion.ru

Сюжет мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" ніякого відношення до німого фільму Чарлі Чапліна не має. Мюзикл не ілюструє фільм, проте актори спектаклю грають героїв картини. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів майстер спорту, автор ідеї та продюсер мюзиклу Ілля Авербух.

Нагадаємо, що мюзикл "Вогні великого міста" відбудеться 27 вересня у Києві. У ньому гратимуть російські та українські фігуристи: Тетяна Навка, Роман Костомаров, Олексій Тихонов, Віталій Єгоров та інші.

"Що стосується сюжету фільму, то спектакль ніякого відношення до фільму не має. Історія абсолютно оригінальна і ніяк не ілюструє картину Чарлі Чапліна. За винятком того, що це переплетення різних жанрів, це вийшов такий собі мікс. Назва спектаклю - це комерційних хід, щоб зачепити глядача. У Лондоні ми його називали "Маленькі історії великого міста". І ця назва мені навіть подобається більше, тому що це справді невеликі історії у великому мегаполісі. Людина крутиться у перебігу подій великого міста", - розповів він.

У мюзиклі актори на льоду обіграють образ Чарлі Чаплін та Кармен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дату мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" у Києві перенесли

"Ми взяли образ Чапліна, який живе у кожному з нас. Чаплін у всіх асоціюється з чистим, світлим гумором. Це коли обличчям у торт і всім смішно. Залишилася драматична лінія, що складається з Кармен. Там є любовний трикутник, де Тетяна Навка метається між Єгоровим і Костомаровим", - розповів Ілля Авербух.

Мюзикл "Вогні великого міста" - це драматична історія кохання.

"Хотілося щось своє і оригінальне, плюс хотілося зробити дуже драматичний спектакль. Тому що російська драматургія до цього тяжіє. Ні в якому разі не хотілося ілюструвати фільм "Вогні великого міста", тому що це нерозумно. Це чудовий фільм, який неможливо ілюструвати", - розповів продюсер.

За словами Іллі Авербуха, головна героїня мюзиклу – жінка, яка шукає своє кохання.

"Головна історія сюжету – це дівчина, вона інженер і шукає своє кохання. Ми спеціально не даємо героям імена. Людина, яка знаходитися поряд з нею – це багатий та успішний чоловік. Але він ставитися до неї досить холодно. З'являється інша людина з яким би вона хотіла бути, але він не такий заможний і у них відбуваються конфліктні ситуації, почуття, пристрасть. Але при цьому ми розповідаємо історії, що відбуваються у місті. Цей спектакль – це драматична історія кохання, у якій любов перемагає", - розповів Ілля Авельбух.

Зараз ви читаєте новину «Мюзикл "Вогні великого міста" ніякого відношення до фільму не має - продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі