середа, 30 червня 2021 20:16

Музичний стартап: українські розробники презентували платформу для просування артиста

Музичний стартап: українські розробники презентували платформу для просування артиста
Ольга Білозір розповіла, чим корисна платформа. Фото: надане пресслужбою стартапу

IT-відділ музичного стартапу Muscreators ще на початку 2021 року розпочав розробку прототипу платформи. Цей прототип пройшов внутрішні тестування та випробування артистами. Після чого запустили початкову версію платформи, яку протягом кількох років будуть доповнювати корисними фішками для співаків.

"Ці сім місяців були складним, але продуктивним етапом для нас. За цей час ми не лише створили платформу, але й разом з нашими європейськими партнерами сформували базу з понад 10 тисяч контактів представників закордонних та українських медіаканалів: ЗМІ, радіо, кураторів плейлистів. Наша головна мета - створити сервіс для артистів з усього світу, які матимуть можливість просувати свій контент не лише на локальні ринки", - поділилася СЕО та співзасновниця платформи Ольга Білозір.

Розробники звертають увагу на готові шаблони для створення пресрелізу та преспаку. Їх будуть отримувати представники ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ущелині в лісі знайшли викрадені картини Пікассо

"Підтримуючи зв'язок з молодими українськими артистами, які не мають власного менеджменту, стали помічати, що більшість з них немає уявлення того, як потрібно знайомити медіа зі своїм релізом. Наш досвід та комунікація з представниками медіа дали змогу розробити прості й зрозумілі артисту шаблони, які поетапно допоможуть створити якісні пресрелізи для відправки ЗМІ, радіо, плейлистам. Це рішення здатне мінімізувати скептичне ставлення медіа до релізу, оскільки неправильний підхід та подача творчості артиста у листуванні можуть зіпсувати всю пророблену роботу", - додала Білозір.

23 листопада Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи, які отримують грант на реалізацію своїх ідей. Команда Muscreators увійшла до п'ятірки фіналістів та отримала грант у розмірі $25 тис. на розробку автоматизованої платформи для просування артистів. Платформа допоможе артистам займатися масштабним промоушеном свого контенту, як на локальному музичному ринку, так і по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Музичний стартап: українські розробники презентували платформу для просування артиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі