понеділок, 10 червня 2013 01:07

Мухарський створює "анархо-кабаре", в якому не буде шоу-зірок та політиків

Мухарський створює "анархо-кабаре", в якому не буде шоу-зірок та політиків
Антін Мухарський. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Шоумен, музикант, актор і телеведучий Антін Мухарський запускає з 16 червня на телеканалі ТВі свою авторську програму "Зелена лампа". На неї не будуть запрошувати "розкручених" і "штучних" зірок шоу-бізнесу, і в її ефірі лунатиме ненормативна лексика.

Зокрема, Мухарський зазначив, що в Україні вже визріло певне мистецьке середовище.

"Людей, яких ми будемо запрошувати в студію, знає вся Україна. Ці люди, які визначають сучасний контекст культури, історії, геополітики, мистецтва, всіх гуманітарних галузей. Вони будуть приходити в програму в атмосфері анархо-кабаре, де інколи присутні вмотивована ненормативна лексика, певна неполіткоректність, звісно, у розумних межах", - розповів шоумен.

За його словами, в ефірі "Зеленої лампи" не буде жодної зірки шоу-бізнесу та українського політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книжку Мухарського забороняють читати вагітним

"Не буде жодного із усіх тих, хто в глянцевих журналах, хто оце, знаєте, "ля-ля-ля"… Уся ця піна зніметься, а в підсумку лишаться видатні люди, яких дехто знає", - додав Мухарський.

Він уточнив, що серед гостей програми можуть бути Андрухович, Забужко, Винничук, культуролог Дмитро Горбачов, Скуратівський, Микола Рябчук, Лесь Подерв'янський та інші.

"Про шоу-бізнес дуже хочу поговорити з Володимиром Бебешком, із тим же Кузьмою, з Вакарчуком", - зауважив шоумен.

За його словами, у програмі не лише створюватимуть творчий портрет респондентів.

"От Лесь Подерв'янський. Мало хто знає, що він ще й художник, окрім того, людина років 40 займається східними єдиноборствами. Він самурай. Собі харакірі він робити не буде – він зробить харакірі українському суспільству, бо багато хто на нього заслуговує", - підсумував Мухарський.

Зараз ви читаєте новину «Мухарський створює "анархо-кабаре", в якому не буде шоу-зірок та політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі