Ексклюзиви
четвер, 25 листопада 2010 13:17

Молодий актор може замінити Тома Круза в "Місії нездійсненній"

Молодий актор може замінити Тома Круза в "Місії нездійсненній"

Джеремі Реннер, котрий грає в трилері "Місія нездійснима: Примарний протокол" "праву руку" Тома Круза, надалі може стати головним героєм франшизи, повідомляє в середу сайт The Hollywood Reporter з посиланням на самого актора.

Дія четвертого фільму про агента ЦРУ Ітана Ханта починається в Москві, а в зйомках, окрім Тома Круза і зірки оскароносного "Повелителя бурі" Реннера, беруть участь Джош Холлоуей з "Лост", Леа Сейду з "Безславних виродків" і російський актор Володимир Машков. Зйомки стартували в Москві, потім проходили в Празі, тепер вони продовжуються в Об'єднаних Арабських Еміратах, де Том Круз особисто лазив по стінах башти "Бурдж Халіфа" на 800-метровій висоті, а закінчаться у Ванкувері.

"Потенційно я міг би підхопити прапор в цій франшизі. Принаймні, такий був задум, хоча, звісно, я не готовий передбачати майбутнє і бажання студії, я не маю права навіть розповсюджуватися про подробиці сценарію, оскільки він ще не завершений", - сказав Реннер.

Чутки про те, що в майбутніх фільмах агент Ітан Хант у виконанні Тома Круза поступиться центральним місцем у фільмі актору помолодше, ходили вже з минулого року.

Реннер, проте, визнав: "Вся ця історія - дітище Тома, він тут головна рушійна сила".

Саму першу "Місію" знімав Брайан Де Пальма, другу частину робив Джон Ву, третю - Джеффрі Адамс. Режисером четвертої частини став Бред Берд, творець мультфільмів "Суперсімейка", "Рататуй" і "Вгору!".

Прем'єра "Примарного протоколу" запланована на 16 грудня 2011 року.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Молодий актор може замінити Тома Круза в "Місії нездійсненній"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі