пʼятниця, 20 квітня 2012 12:14

Митрополиту УПЦ МП подарували новий "засіб пересування"

Митрополиту УПЦ МП подарували новий "засіб пересування"
Митрополит Павло (Лебідь).Фото: polemika.com.ua

Митрополиту УПЦ МП Павлу, настоятелю Києво-Печерської лаври, подарували на день народження новий Lexus. Подарунок поблизу його резиденції на території Лаври зняли кореспонденти "ТСН".

Авто без номерів під двері іменинника пригнав невідомий чоловік. Через відкриті двері Lexus було видно поліетиленові чохли на шкіряних сидіннях кольору беж. Таке авто тільки в базовій комплектації коштує від 118 тисяч доларів.

Наміснику Києво-Печерської Лаври Павлу вчора виповнився 51 рік. Як повідомляє телеканал, весь день його вітали ВІП-віруючі - через політиків, які вирушили до митрополита на уклін, стояв у заторах весь центр Києва.

Подарований Lexus - не єдине авто класу люкс в автопарку отця Павла, відзначають журналісти. Минулого року йому подарували люксовий Мерседес. Свій 50-річний ювілей митрополит Вишгородський зазначав з помпою - тоді його спочатку привітали в Лаврі, а потім влаштували грандіозну гулянку в одному зі столичних готелів. Священицькі забави і його подарунки активно знімали журналісти і батюшці це не дуже сподобалося.

Нагадаємо, тоді ж таки стався конфлікт між журналістами "1 +1" і намісником Лаври після того, як вони поцікавилися цінами на обслуговування чотириколісного подарунка. "Ти хочеш, щоб я побив камеру, ні? Мені подарували, я їжджу, а тобі через жовчність характеру ніхто не подарує. Все! Це - засіб пересування! А, священик повинен йти пішки, по-вашому? Ти отримаєш, бо потім діти будуть за твою брехню відповідати", - розсипався погрозами тоді архієпископ.

Зараз ви читаєте новину «Митрополиту УПЦ МП подарували новий "засіб пересування"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути