понеділок, 09 квітня 2007 17:30

Міс Україну-2007 виберуть 14 квітня

В суботу, 14 квітня в столичному Палаці Україна відбудеться фінал національного конкурсу Міс Україна. В конкурсі візьмуть участь 26 претенденток, що перемогли в міських і регіональних конкурсах краси.

Як приз переможниця отримає корону із золота і срібла, інкрустовану коштовним камінням, і подарунки від спонсорів. Але найголовнішим призом для красуні буде можливість представляти Україну на конкурсі Міс Світу.

Крім того, переможниця проведе свій перший добродійний аукціон, на якому з молотка піде лялька від Chanel, змодельована всесвітньо відомим дизайнером Карлом Лагерфельдом.

Фінал конкурсу пройде під девізом Парубоцька вечірка на Міс України, оскільки конкурсанткам належить продефілювати на сцені в чоловічих костюмах. Крім того, вони вийдуть в купальниках, коктейльних платтях від дизайнера Віктора Григор"єва і представлять колекцію прет-а-портt Роксолани Богуцької.

Оцінювати красунь цього року буде журі, до складу якого увійшли голова конкурсу Міс Україна Лілія Кузнєцова, тенор Володимир Гришко, редактор Дмитро Гордон, боксер Володимир Кличко, режисер Семен Горов та інші.

Під час трансляції пройде інтерактивне голосування, за підсумками якого будуть визначена Міс глядацьких симпатій.

У концертній програмі цього року беруть участь Вєрка Сердючка, Таїсія Повалій, Володимир Гришко, Наталія Корольова і група Авіатор, пише Корреспондент.net.


Зараз ви читаєте новину «Міс Україну-2007 виберуть 14 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі