четвер, 15 березня 2012 16:10

Микита Міхалков знімає кіно у Києві

Микита Міхалков знімає кіно у Києві

У Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику відбулися зйомки документального фільму Микити Міхалкова про Петра Столипіна.

Відомий режисер на чолі знімальної групи телекомпанії "BCBG Production" прибув до Києво-Печерської лаври, щоб на замовлення телеканалу "Россия 1" розпочати зйомку історичної документальної стрічки про прем'єр-міністра Російської імперії Петра Столипіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіномеханіки зривають прем"єри "Молодості"

Зйомки фільму проходять у рамках проекту, присвяченого проведенню року історії Росії та 150-річчю з дня народження реформатора, похованого на території Києво-Печерської лаври біля Трапезного храму.

Микита Міхалков виступає як керівник та ведучий картини. Зйомки частини фільму пройдуть на території Києво-Печерської лаври, на фоні її пам'яток, біля могили Петра Столипіна та в інтер'єрі виставки, присвяченої його пам'яті.

В російській історії Столипін відомий, в першу чергу, як реформатор і державний діяч. На нього було скоєно 11 замахів. Під час останнього, вчиненого в Києві Дмитром Богровим, Столипін отримав смертельне поранення, від якого через кілька днів помер.

 

Зараз ви читаєте новину «Микита Міхалков знімає кіно у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі