четвер, 16 грудня 2010 13:16

Міхалков: Влада для Путіна — це важкий хрест
10

15 грудня до Києва приїхав російський актор та кінорежисер Микита Міхалков. Його запросив засновник дискусійного клубу "Сковорода" — телеведучий Дмитро Кисельов. Перед виступом в клубі режисер встиг півгодини поспілкуватися з читачами в редакції однієї з газет. Відповідаючи на питання, Міхалков розповів про дружбу з прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіном.

"Я поважаю цю людину. І мені здається, що він має такі ж почуття до мене. Нам цікаво спілкуватися. Можу сказати, що у нас ніколи не було пустих балачок. Тобто є речі, які пов'язують нас у товариське спілкування. Але я не бачу необхідності про це говорити, намагаючись підняти себе. І я ніколи в житті не використовував його можливості заради себе. Колись на початку нашого спілкування, Путін сказав мені: "Хто я був, ким я став. Навіщо Бог мені це послав?". Ця фраза мене зворушила. Тому що я боюсь тих, для кого влада — це жадана мрія. Бо влада — це важкий хрест. І той, хто сприймає владу як хрест — це той, за ким можна іти", - розповів режисер.

Після спілкування в редакції до Микити Міхалкова підійшов шанувальник на ім'я Олександр. Він ходить на всі події і фотографується зі знаменитостями. Організатори не дозволили йому сфотографуватись з режисером, але Міхалков залюбки погодився.

Зараз Микита Міхалков знімає новий фільм за мотивами оповідання Івана Буніна "Сонячний удар". А на початок наступного року запланована прем'єра третьої частини стрічки "Стомлені сонцем. Цитадель".

Gazeta.ua

Фото: Наталя Чубенко

Зараз ви читаєте новину «Міхалков: Влада для Путіна — це важкий хрест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути