вівторок, 26 грудня 2017 18:08

"Мене врятувала донька": актор з "Кіборгів" розповів, що ледь не загинув на Майдані

"Мене врятувала донька": актор з "Кіборгів" розповів, що ледь не загинув на Майдані
Виконавець однієї з ролей у фільмі "Кіборги" поділився історією своєї участі у подіях Майдану. Фото: zn.ua

Український актор Роман Ясиновський, який зіграв захисника Донецького аеропорту з позивним "Гід" у фільмі "Кіборги" розповів про свою участь у подіях Майдану.

За його словами, у день розстрілів на Майдані він затримався вдома на прохання доньки.

Про це автор сказав у розмові з виданням "Обозреватель".

"Перед днем розстрілу, 19 лютого 2014 року, ми з товаришем були на Майдані до четвертої ранку, пішли вже коли "ультраси" спалили декілька БТРів. Залишалося дуже мало людей. Домовилися, що о восьмій ранку вже будемо на Майдані. Так вийшло, що я якраз був з донькою. Вона прокинулася і не пускала мене. Я спізнився і приїхав не о восьмій, а якраз після закінчення розстрілів. Тобто мене фактично врятувала моя донька. Ніби щось відчула, прокинулася і просила, щоб я побув з нею. Пам'ятаю, що заколисав її і потім вже поїхав", - розповів Ясиновський.

Після подій на Майдані актору було складно перебувати на місці трагедії.

"Я півроку не міг ходити по вулиці Інститутській. Якось спробував, і просто реально не міг піднятися вулицею. Там багато пережили в ті дні, коли були снайпери, коли стріляли", - поділився актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонену в Росії українську стрічку виклали у відкритий доступ

Прем'єра фільму "Кіборги" режисера Ахтема Сеїтаблаєва відбулася 6 грудня. Розповідає історію двотижневого бойового чергування добровольчої групи у Донецькому аеропорту імені Сергія Прокоф'єва.

Зараз ви читаєте новину «"Мене врятувала донька": актор з "Кіборгів" розповів, що ледь не загинув на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі