Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 13:58

Спецтема: Євробачення-2011

Марія Бурмака порівняла "Євробачення" з конкурсом самодіяльності

Марія Бурмака порівняла "Євробачення" з конкурсом самодіяльності

Українській співачці Марії Бурмаці на пісенному конкурсі "Євробачення" найбільше сподобався виступ італійця Рафаеля Гуалацці.

"Якщо враховувати мої смаки, найбільше мені сподобався італієць. Те, що він посів друге місце, стало для мене приємною несподіванкою. Найчастіше мої смаки не відповідають більшості. Рафаель Гуалацці був чи не єдиний на конкурсі, хто дійсно отримував задоволення від процесу. Це приходить з віком, коли людина довго займається тим, що вона любить. Якщо пекар любить пекти хліб — на це приємно дивитися. Так само і в музиці. Схожа на його музику грає у моїй машині. Але не можна порівнювати молоду дівчину Міку Ньютон і дорослого чоловіка Рафаеля Гуалацці. Просто я вже маю певний пережитий досвід, і саунд-треком до моїх життєвих ситуацій є саме така музика, яку виконував італієць", - сказала співачка.

Також Марія Бурмака зазначила, що виступ Міки Ньютон їй сподобався, а рівень самого конкурсу - ні.

"Цьогорічне "Євробачення" нагадало мені конкурс самодіяльності. Більше половини артистів не попадали у ноти, в іншій тональності співали. Міка виступила дуже достойно, співала чисто, голос має прекрасний. Сценографія абсолютно передавала настрій. Дуже переживала за неї: як ця маленька дівчинка Оксана Грицай вийде на величезну сцену, з шаленою кількістю звуку, світла, повним стадіоном глядачів. Їй певне було дуже страшно, але виступила практично ідеально. Єдине, що додала б — це українськості: нашої мови, мотивів тощо", - додала Марія.

Зараз ви читаєте новину «Марія Бурмака порівняла "Євробачення" з конкурсом самодіяльності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі