пʼятниця, 18 грудня 2015 13:07

Маколей Калкін зіграв змужнілого героя фільму "Сам вдома"

Маколей Калкін зіграв змужнілого героя фільму "Сам вдома"
Фото: youtube.com

Актор Маколей Калкін, який зіграв головного героя в серії фільмів "Один вдома", знявся в ролі змужнілого Кевіна Маккаллистера. Як повідомляє NME, він з'явиться в першому епізоді веб-серіалу :DRYVRS.

35-річний Калкін грає водія, який не в змозі керувати автомобілем. У результаті пасажир пересідає за кермо, а водій поділився з ним своєю історією. Ім'я своє таксист не називає, проте він, розповів, що в дитинстві отримав психологічну травму. За його словами, коли йому було вісім років, батьки забули його вдома на Різдво, і він тиждень жив один.

"Мені довелося захищати себе і свій будинок від двох злодіїв-психопатів. Я був просто дитиною. Мені досі сняться кошмари, про те, що мене переслідує дивний лисий чоловік", — наводить його слова The Daily Mail. Таксист перервав свою розповідь, коли автомобіль зупинив озброєний пістолетом чоловік. Щоб позбутися від нього, водій застосував отримані в дитинстві навички, зазначає SFGate.

Перший фільм серії "Один вдома" вийшов в прокат в 1990 році. За сім місяців картина зібрала 476,6 мільйона доларів. У 1992-му на екрани випустили сіквел "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку". Головну роль в цих картинах зіграв Маколей Калкін. У третьому і четвертому фільмах актор не знімався. Калкін не часто з'являється на великих екранах: останньою його роботою стала картина "Аладдін Адама Гріна", прем'єра якого запланована на 2016 рік, до цього він знявся у комедії "Секс і сніданок" (2007 рік).

Зараз ви читаєте новину «Маколей Калкін зіграв змужнілого героя фільму "Сам вдома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі