Ексклюзиви
четвер, 12 вересня 2013 14:03

МакКонахі 17 років ганяється за жорстоким вбивцею дівчат - нові трейлери тижня
10

Справжній детектив
Справжній детектив
Справжній детектив
Сталінград
Сталінград

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Перший трейлер "Двійника" британського режисера Річарда Айоаде. Зняли фільм за мотивами однойменного твору Достоєвського. Головному героєві здається, що всюди проти нього плетуть інтриги. Сам він людина добра і простодушна. А виявляється, що у компанії працює точнісінько такий самий чоловік - його двійник - витончений інтригант.

"Справжній детектив" - новий серіал компанії НВО. Герої Вуді Харрельсона і Метью Макконахі розслідують серійні вбивства в Луїзіані. За вісім серій покажуть 17 років їхнього життя - істерики, алкоголь, звірства.

Напередодні жовтневої прем'єри "Сталінграду" автори виклали в мережу новий трейлер. Це перша російська картина, яка вийде на екрани у форматі 3D. Саме в цьому форматі Федор Бондарчук презентує фільм про фронтове братерство.

"Шабаш" - саме так називається третій сезон популярного серіалу "Американської історії жахів". У першому ролику дівчат посвячують у студентів школи для відьом. Перший сезон серіалу розповідав про сімейство Хермон, які поселилися у старовинному маєтку. Його попередні мешканці так і не знайшли спокою після смерті. Другий сезон розповідає зовсім іншу історію - дія відбувається у психлікарні для душевнохворих злочинців.

Зараз ви читаєте новину «МакКонахі 17 років ганяється за жорстоким вбивцею дівчат - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі