субота, 02 червня 2012 03:12

Любко Дереш презентує в Шокладному домі "Голову Якова"

Любко Дереш презентує в Шокладному домі "Голову Якова"
Фото: kievreport.com

У середу, 6 червня в рамках проекту "Апокаліпсис і Відродження в Шоколадному домі" пройде літературний вечір, на якому Любко Дереш представить новий роман "Голова Якова".

Гості заходу також стануть свідками перформансу Ути Кільтер, художниці, арт-критика і актриси.

На заході Любко Дереш прочитає розділи зі своєї нової книги. Перфоманс Ути Кільтер стане передмовою до розмови про роман Дереша. Актриса представить пластичну і вокальну імпровізацію на тлі відеоряду. Глядачам запропонують взяти участь в артистичному дійстві і обговорити літературний твір, яке автор визначає як алхімічну комедію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Новий роман Дереша нагадує сучасні російські фільми" - критик

За сюжетом головний герой роману, геніальний композитор Яків, повинен написати гімн-симфонію до відкриття Євро-2012. Замовники симфонії впевнені, що тільки Якову під силу створити музику, яка стане прологом до мелодії Апокаліпсису. Щоб знайти потрібні звуки, Якову доведеться зіграти на самих прихованих струнах душі, а можливо - померти і народитися заново.

Зараз ви читаєте новину «Любко Дереш презентує в Шокладному домі "Голову Якова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі