середа, 18 січня 2012 18:08

У новому романі Дереша герой писатиме гімн Апокаліпсису

У новому романі Дереша герой писатиме гімн Апокаліпсису

Наприкінці лютого в українських книгарнях з'явиться роман Любка Дереша "Голова Якова". Її видає харківський "Клуб сімейного дозвілля".

Тираж становитиме 15 тис примірників. Над романом письменник працював 5 років. У ньому розповів про композитора Якова. Він отримує доручення від свого брата-політтехнолога — написати гімн-симфонію до "Євро-2012". За замовленням стоять темні сили. Вони вважають, що композиція стане прологом до мелодії Апокаліпсису.  Дереш каже, що раніше твір називався "Як стати Богом і не заплакати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрухович читає Карпу, Дереша і Пиркало

"Тоді я ще не знав, що роман стане для мене однією з найзапекліших робіт над літературним твором, - розповідає письменник. - За п'ять років я встиг зненавидіти літературу, простити їй все і знову полюбити, заблукати у власному творінні і щасливо віднайтися".

Навесні Любко Дереш планує літературний тур країною, під час якого представить новий роман. Коштуватиме книжка біля 30 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У новому романі Дереша герой писатиме гімн Апокаліпсису». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі